Hellberg

Hellberg Xstream MP hörselkåporFrån och med februari 2023 är Aketek Nordic Sales AB återförsäljare av Hellbergs skyddsutrustning. Nu kan du köpa både aktiva och passiva hörselskydd via vår webbshop. Dessutom kan du köpa Hellberg skyddsglasögon och andra tillbehör till dina Hellberg hörselkåpor. Har du frågor om Hellberg är du välkommen att höra av dig till oss: info@aketek.se 

Vår passion för skyddsutrustning, produktdesign och teknik går hand i hand för att bibehålla säkerheten. Både Hellbergs och Aketeks produkter är användarvänliga och bekväma för att du ska få arbetsro och kunna behålla fokus på uppgiften. Hellbergs kärnvärden är att vara innovativa, erbjuda en hög produktkvalitet samt mycket god service till våra kunder. Vi strävar efter att ha en arbetsplats där risken för skador och ohälsa är minimal och där medarbetarna trivs och är engagerade.

Hellberg skyddsglasögon Argon klarFör Hellberg började allt i Sverige med Arne Hellberg, en riktig pionjär som tidigt förstod hur viktigt det är att skydda hörseln. Med sin bakgrund som framgångsrik sportskytt kom han med nya och avancerade idéer när han utvecklade de första hörselskydden i familjens garage i Lerum, för det som skulle komma att bli Hellberg Safety. Vid tidigt 1960-tal påbörjades massproduktionen av hörselskydd. Större delen av produktionen skedde i Stockholm och på andra platser runt om i Sverige.

Utvecklingen mot det avancerade skydd vi har idag är resultatet av långsiktigt vetenskapligt arbete och en djup förståelse för hur ömtålig den mänskliga hörseln är.

Sedan 1997 finns Hellberg Safetys huvudkontor i Stenkullen, bara ett stenkast från platsen där allt började och från 2023 är Aketek Nordic Sales AB återförsäljare av produkterna. Aketek Nordic Sales AB är redo att snabbt leverera Hellbergs skyddsprodukter till dig oavsett vart i Sverige du bedriver din verksamhet.

Beställ Hellbergs skyddsutrustning via vår webbshop eller beställningsblankett som mailas till info@aketek.se.

Läs Hellbergs broschyr här, har du frågor om några produkter är du välkommen att höra av dig till oss: info@aketek.se eller ring VD Ronnie Berggren 070-341 21 25. Meddela om du vill hämta ut dina beställda produkter från Hellberg hos oss i Falun, så blir det ingen fraktkostnad för dig.

Aketek Nordic Sales AB
Ingarvsvägen 9
791 77 Falun